Konkurranseregler

1. Generell informasjon

Konkurransen varer fra 2. – 15. november. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

 

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du kan delta på Instagram og/eller på Facebook - på alle innlegg som oppfordrer til deltakelse.

 

3. Om konkurransen – slik deltar du!

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

  1. Kommentar på et konkurranse-innlegg på Facebook eller instagram hvilken farge du ønsker skal bli årets farge.

 

4. Premier

Vi trekker en (1) vinner av en plantekasse til verdi av 3.000 kr i konkurranseperioden. Vinneren kan trekkes både fra post på Facebook og Instagram.

 

Plantekassen vil være i størrelse 60x60x40 cm og i den fargen som blir Årets Farge 2021.

 

Konkurransens vinnere blir offentliggjort på vår facebook side innen uke 52 i 2020. Vinnerne blir kontaktet enten via Facebook eller Instagram avhengig av hvilken kanal som ble brukt i deltakelsen. Premiene kan ikke byttes til noe annet. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene. Enkeltpersoner deltar i konkurransen på vegne av lag/forening og utbetales direkte til laget/foreningen.

 

5. Personvern

Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt.

 

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av BEDD.

 

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. BEDD kan på et hvilket som helst tidspunkt endre eller avbryte konkurransen.

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte BEDD: post@bedd.no