Om oss

 

 

BEDD er et norsk selskap som utvikler og leverer plantekasser og høybed i system til hage, terrasse og uterom.

Idéen til BEDD begynte å spire våren 2015 da Jeanette Grønli stilte seg spørsmålet, om man kunne utvikle og produsere norske plantekasser i stål. Dette initierte et samarbeid med industridesigner Bjørn Bye i ByBye Design.

ByBye Design utviklet et modulbasert system hvor ulike sidepaneler i stål enkelt lar seg kombinere og sammenføye til en hel rekke variasjoner av solide og varige plantekasser. BEDD er et mer funksjonelt, fleksibelt og estetisk alternativ til pallekarmer, for dyrking i hager eller urbane omgivelser.

 

Enten du har hage, terrasse eller balkong, gir BEDD unike muligheter og stor mestringsfølelse - i tråd med våre verdier: Lidenskap for grønne og gode miljøer, kunnskap om pleie og bruk av planter og felleskap gjennom deling av inspirasjon mellom fagpersoner og inspirerte kunder. 

 

Sammen vil vi gi våre kunder både produktene og kunnskapen for å leve et grønnere, gladere, sunnere og mer bærekraftig liv.

Hvis du ønsker å bli forhandler, eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt på post@bedd.no 

Om våre partnere

 

 

BEDD produseres ved Tronrud Engineering i Moss og KMG Stansefabrikk på Strømmen. Deres kompetanse om materialer og produksjonsmetoder er av stor betydning for den kvaliteten BEDD tilbyr.

Varelager og logistikk ivaretas av vår betrodde og samfunnsengasjerte partner Fossheim Verksteder. De driver en moderne og velfungerende arbeidstiltaksbedrift som gir opplæring og yrkeserfaring til mange som ellers kunne falle utenfor arbeidslivet. 

Kontakt: BEDD AS
Katja Marty Bye - Daglig leder
Mobil: 99 27 43 71
Rådhusgata 28
0151 Oslo

Et lidenskapelig team. Daglig leder Katja, designer Bjørn og hagespesialist Jeanette. 

Kontakt oss

Tlf: 913 31 408 / 477 59 413

post@bedd.no

Cookies

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Clean

© 2017 BEDD AS.