Søk
  • Katja

Vi søker hager og terrasser for foto-opptak våren 2017. Vinn BEDD plantekasser i system for kr 5000!


Har du en deilig hage eller en romslig terrasse hvor plantekassene fra BEDD hadde passet perfekt? Da oppfordrer vi deg til å sende et godt bilde av den ledige plassen til oss.

BEDD planlegger for flere foto-opptak våren 2017, og det gjør vi gjerne hos noen hvor den ferdige løsningen kan bli stående når vi er ferdig.

Vi er spesielt på jakt etter hager og terrasser hvor en vinkel fra BEDD kan danne en fin innramming av en uteplass med møbler, men er også helt åpne for å se på andre ideer og muligheter. BEDD kan som kjent bygges i lengden, i høyden og i vinkel. Pass på å ta bilder som viser hele området, og gjerne en del av miljøet eller utsikten rundt plassen.

Sammen med vår fotograf vil vi vurdere bildene og ideene som kommer inn, og selvsagt gi beskjed når vi finner et eller flere miljøer vi vil se nærmere på. De som til slutt blir valgt ut for foto-opptak vil få beholde løsningen fra BEDD, oppad begrenset til en verdi på 5.000 kroner. BEDD forbeholder seg retten til å velge de best egnede stedene for foto-opptak og kan bare premiere de som til slutt blir valgt ut.

Send dine bilder, sammen med navn, telefon-nummer og adresse til post@bedd.no.

DEL gjerne denne muligheten med venner og kjente som kan være interessert.

#BEDD #Plantekasser #konkurranse #VINNBEDD

1,147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle