Søk
  • Katja

Vinneren av fotokonkurransen er kåret. Se så fint det ble!


Vi takker alle som sendte inn bilder av sine hager, terrasser og balkonger til vår fotokonkurranse i vår. Det var veldig vanskelig å velge blant alle de gode prosjektene, men vi lot oss til slutt begeistre av denne uteplassen i Fredrikstad. Her har eieren funnet en flott løsning for å la bedet følge terrenget ved siden av uteplassen. Den heldige vinneren fikk BEDD moduler til 5.000 kroner, og valgte å legge til noen ekstra paneler for å realisere sin drømmeløsning. Et vinkel-BEDD i galfan på 6 x 1,4 meter med to høyder i vinkelen. De flotte bildene er tatt av Mint Agency.

Selv om denne konkurransen er over, er det bare å ta kontakt hvis du ønsker tips eller tegninger til hvordan du kan skape en kreativ og grønn løsning til din uteplass.

Med hilsen oss i BEDD

#salat #kjøkkenhage #Inspirasjon #konkurranse #bedd

622 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle