Søk
  • Katja

Tidlig vår på Oslo Design Fair


Utenfor Norges Varemesse på Lillestrøm er det sludd og regn, men på BEDD sin stand har våren allerede kommet. I år har vi fått lov til å boltre oss på dobbelt så stor plass som vanlig. I tillegg har flinke stylister brukt våre sorte BEDD med en elegant mosedekorasjon i utstillingen "Tendenser".

BEDD med mose på trend-utstillingen Tendenser.

I årets utstilling er det gule og lilla blomster som går igjen. En stor vinkel i galfan og rust, full av mimosa lager en fin ramme rundt de gule hagestolene fra Fermob. (Takk for lånet, Blåmann Møbler!). På vår lille terrasse blomstrer det tulipaner, muscari og ruteliljer.

BEDD vinkel i rust og gaflan rundt gule møbler fra Fermob

Det blir lange dager på messen, men med mange hyggelige besøk av både butikker og bloggere som liker BEDD. Nå gleder vi oss til våren kommer utendørs også.

Blomstene trives inne, selv om det snør og stormer ute


187 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle