Søk
  • Kristian

Oslos fineste takterrasse?


I sommer hadde vi gleden av å montere en stor BEDD løsning på det som må være en av Oslos fineste takterrasser. Basert på skisser fra Darren Saines ble hele terrassen rammet inn med BEDD i sort lakk på bunn og ben. Den største kassen, på 120x120 cm ga rom for et lite tre og et langt urtebed vil gi kortreist mat til grillen og kjøkkenet.

Det er spesielt morsomt å bidra til en løsning hvor alle de unike funksjonene til BEDD tas i bruk. Her bygget vi lange løsninger, flere vinkler og store, romslige konstruksjoner med bunn og ben. Den matte, sorte lakken står perfekt til de nærliggende takene rundt terrassen og til de moderne møblene. Innehaveren har i tillegg sørget for dryppvanning fra Gardena og lekker belysning som lyser opp planter og uterom på kvelden.

#Takterrasse #Plantekasser #DarrenSaines #BEDDvinkel

1,125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle