BEDD Proff

Siden BEDD kom på markedet i 2016 har en rekke entreprenører, arkitekter, landskapsarkitekter og grøntgartnere tatt i bruk det unike systemet. Her er noen av de viktigste argumentene for valg av BEDD.

  • KVALITET og holdbarhet. Dette er avgjørende for langsiktig kundetilfredshet i et tøft nordisk klima. De rustfrie og frostsikre kassene fra BEDD vil ikke sprekke, råtne eller blekes av solen. 

  • TIDLØS DESIGN som kan tilpasses ethvert uterom. Det modulære systemet og den diskrete elegansen gjør at BEDD blir et møbel i uterommet med mulighet til å tilpasse jord-volum til alle typer beplanting.

  • LAV VEKT og enkel montering. De knekte panelene fra BEDD er kun 1 mm tykke, men samtidig svært robuste. Det gir lav vekt på konstruksjonen ved montering på tak og terrasser. Monteringen utføres uten verktøy og går vesentlig raskere enn støping, snekring eller sveising. 

  • PRIS per løpemeter. Sammenlignet med kasser i betong, kompositt, sveiset stål eller trykkbehandlet tre, vil BEDD tåle sammenligning på pris. Ikke minst fordi monteringen kan utføres av ufaglærte ressurser uten verktøy. 

33 meter BEDD på 5 timer - se filmen 

Dette prosjektet på Lillestrøm viser hvordan 33 løpementer BEDD leveres på én pall og bygges ferdig av to personer på under 5 timer. Inkludert lunsj!
Ferdig skrudd og montert.jpg
Hekk metervis.jpg
022A831F-A3F6-4A82-AC8D-63D4F0F5C1AC-kop
Øystein_20Gundersen_2074055_20WEB-kopi.j

Øystein Gundersen - Nordr 

Nordr har gjennom lengre tid hatt et godt samarbeid med BEDD, og benytter deres produkter både på fellesarealer i våre nye boligprosjekter – og tilbyr plantekasser til våre kunder som ønsker å dyrke på egen balkong.

Vi valgte BEDD som samarbeidspartner først og fremst på grunn av solid kvalitet og det fleksible systemet med mange bruksmuligheter og ulike overflatebehandlinger – men det at de produseres lokalt og miljøvennlig er også et viktig poeng for oss.

Jeg har selv testet BEDD plantekasser et par sesonger, og er meget fornøyd med kvaliteten!

BEDD kan bistå med 3D tegninger og Sketchup modeller til større prosjekter

Skjermbilde 2018-06-07 kl. 23.52.14
BEDD Vinkel
BEDD Lang plantekasse