Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Dersom du er på jakt etter en annen løsning enn forslagene som er presentert på våre nettsider, hjelper i deg gjerne. For å kunne gi et raskt tilbud, ber vi deg følge disse enkle trinnene:

PS  Vi kan også bistå med plan for beplantning gjennom våre samarbeidspartnere.

 

 

1

Tegn opp en enkel skisse av uteplassen hvor du ønsker en løsning fra BEDD. Skriv inn lengde og bredde på området og merk eventuelt av hvor det er møbler, trær eller andre hindringer for bedet. Husk at BEDD som skal bygges med bunn og ben, må planlegges basert på bunnplatene 120x40, 120x60 eller 60x60​.

2

Tegn inn bedet du ser for deg i skissen, sett ovenfra. Marker gjerne med striper eller farger de delene av bedet som ønskes i to høyder. Hvis du er i tvil om løsning så marker området hvor bedet skal stå og fortell litt om hva du ønsker å dyrke. Så finner vi ut av det sammen. 

3

Forklar gjerne med noen linjer på skissen om du ønsker et bed i Galfan/rustfri stål eller ubehandlet stål som vil ruste. Kombinasjoner er også mulig. Send dine ønsker og ideer til adressen post@bedd.no

Skjermbilde 2018-06-07 kl. 23.52.14
BEDD Vinkel
BEDD Lang plantekasse

Kontakt meg!

Du kan også få hjelp ved å ta kontakt gjennom dette skjemaet. Skriv helt kort hva du trenger hjelp til, og vi vil komme tilbake til deg så raskt som mulig.  

Kontakt oss

Tlf: 913 31 408 / 477 59 413

post@bedd.no

Cookies

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Clean

© 2017 BEDD AS.