Selvvanningskasser fra BEDD

BEDD tilbyr to  selvvanningskasser som gjør det mulig å skape flotte og frodige bed innendørs eller under tak. Innsatsene er utviklet i samarbeid med den norske leverandøren BT plast i Halden, som har mange års erfaring med gode selvvanningsløsninger. Utvalget av løsninger finner du her.

De første selvvanningskassene vi lanserer er tilpasset BEDD med målene 60x60x40cm og 120x40x50cm. Det gir god jorddybde og også mulighet til å bygge systemløsninger i lengde og/eller vinkel. Se eksempler på vår blogg.

 

Det ytre kammeret er 100% vanntett og fungerer som vannreservoar. Det indre kammeret har to til tre uthulinger med dreneringshull som fungerer som "jordveker". Ved å hardpakke den nederste jorden i disse uthulingene, vil vannet fra den ytre tanken trekkes opp i jorden og også få plantenes røtter til å søke seg nedover. 

For alle som ønsker seg en god løsning for "ferievanning" kan også disse innsatsene fungere godt. Hvis bedet skal stå ute under åpen himmel, bør det bores 6-8 hull i det ytre kammeret, 8-10 cm. over bunnen. Det vil tillate overskuddsvann fra nedbør å finne veien ut av plastkassen og ned på terrassen. 

BEDD_3D_KJ%C3%98KKEN_edited.jpg
Innsats.jpg