15.01.2020

07.10.2019

Please reload

Siste innlegg

Vinneren av fotokonkurransen er kåret. Se så fint det ble!

27.6.2017

1/4
Please reload

Anbefalt innlegg

BEDD på TV2 og i D2

04.29.2017

Vi er litt stolte over fin omtale på TV2 og i D2, magasinet til Dagens Næringsliv og i lokalavisen Amta denne uken. I programmet Hagetid brukte hagedesigner Yvonne Dengin flere fine kombinasjoner av hvite BEDD til en japansk inspirert uteplass i Bergen. Programmet kan du se på nytt her: Episode 4. Den hvite plantekassen fra BEDD finner du her.

 

 

D2 presenterte BEDD under overskriften Bedre bed, og det gleder oss over å bli presentert som en trendsetter i markedet. De glemte å få frem at BEDD er designet av Bjørn Bye i ByBye Design, og det synes vi alle bør få vite om. Derfor tar vi det med her :-)

 

 

I lokalavisen Amta stod det på fredag 28. april en fin sak om gründerhistorien bak BEDD. På Nesodden er de så stolte av slike historier at saken også preget hele førstesiden. Gøy! Du kan lese saken her

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

Følg oss