07.10.2019

Please reload

Siste innlegg

Vinneren av fotokonkurransen er kåret. Se så fint det ble!

27.6.2017

1/4
Please reload

Anbefalt innlegg

Tidlig vår på Oslo Design Fair

01.24.2018

Utenfor Norges Varemesse på Lillestrøm er det sludd og regn, men på BEDD sin stand har våren allerede kommet. I år har vi fått lov til å boltre oss på dobbelt så stor plass som vanlig. I tillegg har flinke stylister brukt våre sorte BEDD med en elegant mosedekorasjon i utstillingen "Tendenser". 

 

 

I årets utstilling er det gule og lilla blomster som går igjen. En stor vinkel i galfan og rust, full av mimosa lager en fin ramme rundt de gule hagestolene fra Fermob. (Takk for lånet, Blåmann Møbler!). På vår lille terrasse blomstrer det tulipaner, muscari og ruteliljer. 

 

 

Det blir lange dager på messen, men med mange hyggelige besøk av både butikker og bloggere som liker BEDD. Nå gleder vi oss til våren kommer utendørs også. 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

Følg oss