07.10.2019

Please reload

Siste innlegg

Vinneren av fotokonkurransen er kåret. Se så fint det ble!

27.6.2017

1/4
Please reload

Anbefalt innlegg

Plantekasser til sameiet

07.18.2018

I dag hadde vi gleden av å montere til sammen 33 løpemeter med sorte BEDD til et nytt sameie på Lillestrøm. Med belegningsstein som underlag kunne hele konstruksjonen løses uten bunn. Før beplanting vil anleggsgartnerne legge fiberduk i bunnen, deretter Leca kuler, og så et lag til med fiberduk før jord og planter skal oppi. 

 

 

For å vise prosessen har vi laget denne lille filmen, som viser hvordan vi bygget hele løsningen i løpet av 5-6 timer. 

 

Ta gjerne kontakt hvis ditt borettslag eller sameie er på jakt etter en praktisk, frostsikker og varig plantekasse i stål. Vi bistår også gjerne i planleggingen sammen med entreprenør eller landskapsarkitekt for nye prosjekter. 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

Følg oss