15.01.2020

07.10.2019

Please reload

Siste innlegg

Vinneren av fotokonkurransen er kåret. Se så fint det ble!

27.6.2017

1/4
Please reload

Anbefalt innlegg

Sneglefritt med BEDD

06.26.2019

Her ser du resultatet av sneglefrie kasser for jordbær og salat med kobberteip på bena til BEDD. Hvis du lurer på hvordan jeg forbereder kassene og planter jordbær og salat, kan du se det  HER

 

 

Jeg hadde tidenes tidligste modne jordbær i år, som jeg andektig delte og spiste sammen med min kone, stor glede. Nå er både isbergersalat og hjertesalat høsteklare og fine. Alt har vokst til utrolig rask, så det er ikke noe å si på trivselen i BEDD kassene. Plantene fikk god kompostjord og jevnt med vann så da betaler de med gode resultater.

 

Og best av alt, jeg har fått ha herlighetene helt i fred for brunskogsneglen. Så hos meg fungerer det med BEDD på ben og kobbertape. Og ja - jeg har brunskogsnegler i hagen. Noen kraftig store eksemplarer, men det later til at de snur og sklir en annen vei enn opp i BEDD kassen min. Det er første gangen på mange år at jeg får spise jordbær og salat uten å dele med sneglene. 1-0 til meg.

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

Følg oss